Philips ja Tanel Padar otsivad uusi muusikatalente

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Philips ja Tanel Padar kutsuvad koolinoori osalema konkursil “Philips ja The Sun väljakutse“.

“Philips ja The Sun väljakutse“ on koolikonkurss parima uue senikuulmata talendi leidmiseks ja omaloodud heliteose salvestamiseks koos Tanel Padariga.

Osalejatelt (8.–12. klasside õpilased üksikesinejatena või ansamblina) oodatakse konkursile nende loodud originaalheliteoseid. Heli võib luua ükskõik mil viisil – kasutades oma häält, käsi, jalgu, erinevaid abivahendeid, muusikainstrumente jne. Olulisim märksõna teose loomisel on HELI ja võidutöö valikukriteeriumideks HUVITAV ja LOOV.

Teose esituse maksimumpikkus on 3,5 minutit. Lugu tuleb salvestada videona ja postitada Philipsi veebilehele. Lõppvõistlusele pääsevad 20 kõige huvitavamat videot – 10 videot valib The Sun ja 10 videot pääsevad finaali veebilehel läbiviidava hääletuse tulemuste põhjal. Konkursi peavõtja otsustavad The Suni liikmed.

Konkursi peaauhind on laulu salvestamine stuudios koos Tanel Padari & The Suniga.

Konkurss kestab kuni 4. detsembrini, see on heliteoste postitamise ja hääletamise viimane päev. Lõppvõistlus toimub detsembris, kus eelnevalt selgunud 20 finalisti esitavad oma heliteosed otse. Konkursi peavõitja kuulutavad välja The Suni liikmed.

Täpsemat infot “Philips ja The Sun väljakutse“ kohta siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments