1

Poisid hoidsid ära autopõlengu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

31. oktoobri õhtul süttis Haapsalus Kuuse tänaval kaubiku mootoriruum. Autoomanike tütre Merle Leipsigi sõnul hoidis kõige hullema ära see, et 12−13aastased poisid läksid ja teatasid ta vanematele põlengust. Ajaks, kui tuletõrje kohale jõudis, oli Leipsigi isa suutnud auto vahtkustutiga juba kustutada.

"Kahjuks ma ei tea, kes olid need tähelepanelikud poisid, tänu kellele mu vanemate auto maha ei põlenud, kuid soovin neile tänu avaldada," kirjutas Leipsig Lääne Elule. "Loodan, et meie pere tänuavaldus jõuab nende tublide poisteni."

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uii
uii

uii kui nunnu 😀

wpDiscuz