Lääne Elu paberleht 22. oktoobril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haldusreform referendumile. Riik vajab kodanike pidevat hooldamist, ütles vandeadvokaat ja kunagine justiitsminister Jüri Raidla Pärnu juhtimiskonverentsil ning püstitas teesi, et riigi pidamise reform on möödapääsmatu.

Kolm nädalat tagasi lubas regionaalminister Läänemaa omavalitsusjuhtidele, et esitleb kahe–kolme nädala jooksul neile Lääne maavanema kandidaati. Kolm nädalat sai neljapäeval täis, aga kandidaadist pole kippu ega kõppu.

Muinsuskaitseinspektor Dan Lukase praktilised nõuanded, mida vana maja korrastamisel silmas pidada. Katused, aknad, sobivad materjalid ja võitlus niiskusega.

Läänemaa tantsujuhtide ühendus määras tänavuse Heljo Talmeti nimelise preemia Palivere rahvatantsujuhile Anne Kübarsepale.

Brasiilia vahetusõpilase Bruna Rocha arust oli Haapsalu merevesi isegi suvel ujumiseks liiga külm ja Eesti mahlad joomiseks kõlbmatud. Eestlaste märkimisväärseim leiutis on tekikott ja kõige nunnum sõna "uskumatu".

Reportaaž raamatukoguhoidja töölaua tagant.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments