Haapsalus tuleb esinduslik kultuurifoorum

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

11.−12. novembril korraldab Eesti Kultuuri Koda Haapsalus esindusliku kultuurifoorumi, kus arutatakse kultuuripoliitika põhisuundi aastani 2020.

Foorumile on oodata president Toomas Hendrik Ilvest, kes esineb ettekandega "Vaimse julgeoleku põhiküsimus". Kultuuripoliitikat hindavad endine kultuuriminister Jaak Allik ja praegune kultuuriminister Rein Lang. Oodata on parlamendierakondade debatti kultuuripoliitika suundumustest.

Viit paneel- ja vabadiskussiooni kultuuri seostest teiste eluvaldkondadega juhivad Kaarel Tarand, Ando Kiviberg, Ville Jehe, Peeter Jalakas ja Ott Karulin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz