Lääne Elu paberleht 22. septembril

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

 

Kolmapäeval kogunenud Haapsalu lastekodu hoolekogu soovib, et politsei algataks väärteomenetluse lastekodu direktori Eve Kabini suhtes, sest lastekodu territooriumil rikuti tubakaseadust.
Samuti peab juhataja esitama hoolekogule hinnangu, kas põlenud majaosas tööl olnud kasvatajad tegid oma tööd korralikult.
Järgmisel koosolekul 13. oktoobril avaldab hoolekogu oma seisukoha, kas jätkata  direktoriga töösuhet.

Rõudes valmis sild, millega saab luhavett paisutada
Tuleval esmaspäeval avatakse Rõudes sild–regulaator, mille kaudu pääseb niitma luhta ja saab vajadusel paisutada vett.
Paisregulaator peaks parandama Kasari luha veerežiimi, mille on omal ajal rikkunud maaparandus, ja aitama säilitada luht niidetavana. Silla taha jääb 1000 ha Kasari luhta.
Paisregulaator läks maksma üle 400 000 euro.

Lääne Elu kirjutab veel
• Läänemaa haiglast, kus kaks kolmandikku on n–ö külalisarstid Tallinnast, Pärnust ja mujalt Eestist ja vaid kolmandik on oma arstid;
• Vene kogukonnast Los Angeleses;
• Filmist, mille tegi kunagine Rannarootsi muuseumi praktikant Aapo Roselius eestirootslaste ajaloost ja mis esilinastub ametlikult oktoobri alguses Soome Yle rootsikeelses programmis;
• moefotonäitusest Haapsalu kaubanduskeskuse Mündi mööblisalongis;
• läänlaste sportlikest saavutustest jm.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments