Neljapäeval on keskkonnahariduse infopäev

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaal loodusõpet pakkuvad asutused-organisatsioonid tutvustavad neljapäeval, 8. septembril kl 14-16 Haapsalu kolledžis oma õppeprogramme.

Keskkonnaameti Läänemaa keskkonnahariduse spetsialisti Ave Huugeni sõnul on lisaks keskkonnametile lubanud loodusõppe võimalusi tutvustama tulla Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK), Silma õpikoda, Läänemaa linnuklubi jt.

Õppepäevale on oodatud kõik huvilised, eriti aga kooli- ja lasteaiaõpetajad, huvijuhid jt.

Keskkonnaamet pakub tänavu üheksat keskkonnateemalist õppeprogrammi, mis tutvustavad jäätmekäitlust, veekvaliteeti ja rabasid, samuti Läänemaa maavarasid ja loodusväärtusi.

Ave Huugen ütles, et koolis või lasteaias läbi viidavad programmid on mõeldud Läänemaa lasteasutustele. Kui aga programm on seotud mingi kohaga nagu Matsalu looduskeskus või Tuhu maastikukaitseala, saavad tulla koolid ka teistest maakondadest.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments