Lääne Elul on uus Facebooki lehekülg

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tänasest ootame kõiki Facebooki kasutavaid Lääne Elu lugejaid kuulutama ennast uue Lääne Elu Facebooki lehekülje sõbraks.

Lääne Elul on küll Facebookis rohkem kui tuhande sõbraga lehekülg, kuid kahjuks ei saa me seda enam administreerida.

Lääne Elu vanast Facebooki fännilehest on saanud fantoomleht tuhandete sarnase saatusega lehtede hulgas. Kuidas on võimalik, et ühte lehte ei saa enam täiendada, muuta ega ka kustuda? Saab vaid fänniks hakata. Juhtus nii, et endine Lääne Elu ajakirjanik Ivar Soopan, kes administreeris Lääne Elu Facebooki lehte, kustutas korraliku inimesena pärast toimetusest lahkumist enda administraatoriõigused. Nii ei jäänudki kedagi, kes saaks lehele ligi.

See Facebooki apsakas on veebiavarustesse Lendavate Hollandlastena jätnud triivima kümneid tuhandeid peremeheta lehti, mis loovad ainult segadust ning sunnivad kord alustatud lehte taas nullist alustama.

Lääne Elu uus lehekülg Facebookis asub sellel aadressil, millelt saate edaspidi kiireid uudiseid. Lingi lehele leiate Lääne Elu kodulehelt, vajutage sinna julgelt "Like!".

Ja kui keegi viitsib, siis võib vana lehe juurde ka "Unlike!" vajutada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ivar
12 aastat tagasi

Kahju. See oli järjepidev ja suur töö, et LE lehekülg korralikult teavet jagaks ning et sinna üle tuhande sõbra kokku saaks. Aga need inimesed on kuskil alles ja küll nad tagasi tulevad. Facebook on samas kohati jabura ülesehitusega, et niisugused situatsioonid üldse tekivad.

Tarmo
12 aastat tagasi
Reply to  Ivar

Kahju tõesti, aga ainus võimalus seda vana külge kasutada on viimasel moderaatoril Facebooki töötajate poole pöörduda, et need tema moderaatoriõigused taastaksid. Praktika on näidanud, et see võib võtta mitu kuud aega.