Kanepi läheb turniirile Itaaliasse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee


Kaia Kanepi sai vabapääsme Itaalias Biellas tuleval nädalal peetavale 100 000 dollarise auhinnafondiga tenniseturniirile.

Kaia Kanepi facebooki lehekülje andmetel sõidab Haapsalu tennisemängija Itaaliasse laupäeval.

100 000 dollarine ITFi turniir kuulub oma tasemelt selliste hulka, kus vastased on Kaiast edetabelis tagapool. Kuid pärast vigastusest tingitud võistluspausi kulubki ehk mängupraktika ära, on kirjas Kaia facebooki lehel.

Sel nädalal pidas Kaia Kanepi kaks mängu USA lahtistel meistrivõistlustel. Avaringis sai ta jagu Tamarine Tamasugarnist. Teise ringi kohtumises kaotas Kaia tulemusega 4:6, 2:6 hispaanlanna Silvia Soler-Espinosale.

Pärast mängu ütles Kanepi, et vastane mängis väga hästi. Jalad pidasid aga mängule hästi vastu ja miski ei valutanud, kinnitas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments