Kaia Kanepi pidi US Openil vastu võtma kaotuse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi kaotas täna USA lahtiste meistrivõistluste teise ringi matši 4:6, 2:6 Silvia Soler-Espinosale.

Hispaanlanna Silvia Soler Espinosa murdis esimeses setis Kanepi pallingu ja läks juhtima 4:3. Seisul 5:3 Kanepi servil oli Soleril kasutada settpall, kuid Kaia pidas siiski vastu ja vähendas kaotusseisu 4:5-le. Seti võitis siiski Soler 6:4.

Ka teises setis õnnestus Hispaania mängijal Kanepi serv murda enda eduks 2:1. Siis Kaia vastupanu murdus, hispaanlanna võitis järjest veel kolm geimi ning võitis teise seti kindlalt 6:2.

Pärast vigastusepausi otse suure slämmi turniirile naasnud Kaia Kanepi oli USA lahtiste meistrivõistluste avaringis jagu saanud Tai mängijast Tamarine Tanasugarnist 6:3, 6:4.

Maailma edetabeli 141. number Silvia Soler-Espinosa pääses põhiturniirile tänu edukale kvalifikatsiooniturniirile. Põhiturniiri avaringis oli ta võrdses heitluses alistanud visa veterani, 40aastase Kimiko Date-Krummi 7:6 (kiire lõppmäng 7:5), 7:6 (7:2).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments