Haapsalus toimub taas pakendite vedu

Haapsalu linnavalitsus lasi avalikesse kogumispunktidesse pakendikonteinereid juurde viia. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus lasi avalikesse kogumispunktidesse pakendikonteinereid juurde viia. Foto: Malle-Liisa Raigla

Sellest kuust toimub Haapsalus taas pakendite äravedu kodude juurest. Kui maini oli pakendite vedu tasuta, siis nüüd peab teenuse eest maksma.

Esimene veopäev on laupäeval. Haapsalu linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Briti Klimberg ei osanud öelda, kui paljud tasulise teenusega liitunud on. Varem olid pakendikonteinerid enam kui 180 ühistu juures ning pakendikotiteenust tellis umbes 250 eramajapidamist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
18 tundi tagasi

Kelle tegemata töö see oli,et pakendivedu üle öö lakkas ? Kas keegi ka vastutab sellise jama eest ?
Jääb mulje,et linnavalitsuse ametnike ettenägemisvõime on null !

Elanik
21 tundi tagasi

Avalikud punktid on nagu prügimäed, seal oleks tarvis tihedamat vedu! Paberi ja papi konteinerid ajavad 2 päeva peale tühjendamist täiega üle. Siis jäetakse sinna kõrvale jne.

Küsimus
1 päev tagasi

Kus inimesed neid kollaseid kotte küll hoiavad kuni need täis saavad või kuni äraveo päev tuleb? Minul küll sellist vaba nurka pole, kuhu nii suur kott seisma panna ja sinna siis pakendeid korjata.

keda
1 päev tagasi
Reply to  Küsimus

huvitab , üürite mingi ruumi

brazzers without a password
1 päev tagasi

I like your writing very so much! proportion we keep up a correspondence extra approximately https://brazzers.pw/ free brazzers videos

Roheline
1 päev tagasi

Keeldun tasulisest pakendiveost ja kasutan ühiskondlikku pakendipunkti. Kui tootjate trikitamise tõttu kauba kogus pakendis väheneb, tarbijad peavad pakendi ostu ja taaskasutuse kinni maksma, on see rohepesu tarbija raha eest. Kui tarbija peab pakendiringluse kinni maksma ja puudub võimalus pakendivabalt tooteid osta, ei ole tegevus kuidagi seotud keskkonnahoiuga.

keda
1 päev tagasi
Reply to  Roheline

see kotib, ega sa enam ensv- s ela

Nimi (kohustuslik)
1 päev tagasi
Reply to  keda

Jaaaaaaaaaaaaa, ensv oli paradiis.

Pea
1 päev tagasi
Reply to  Roheline

Just nii ka väga paljud!

Kodanik
1 päev tagasi
Reply to  Roheline

Korteris elades sul valikut pole. Kui enamus otsustab, et soovib pakendi vedu, siis peavad kõik maksma.

No vot
1 päev tagasi

Seda nimetatakse klientide sissesöötmiseks, algul tasuta ja siis….

Koguja
1 päev tagasi
Reply to  No vot

Kõik õige, peame olema “rohelised”. Mulle aga ei meeldi see, et ise sorteerime ja maksame peale, et pakendikonteiner hoovis oleks. Äravedu tuleb muidugi maksta aga teise konteineri olemasolu on vaid prügifirma mugavus ja võimalus ühe konteineri asemel kahe eest raha koguda. Tekib tahtmine, et olgu üks konteiner ja sorteerigu firma siis ise.

Jaan.K
2 päeva tagasi

Kahjuks klienditeenindus on neil olematu.
Kirjadele ei vastata. Telefoniga kätte ei saa, võid tunde oodata.

Nimi (kohustuslik)
1 päev tagasi
Reply to  Jaan.K

Aamen!

kõvasti
2 päeva tagasi

odavam ja rohelisem on , kui lõpetatakse kaupmeestele see mugavusteenus, et kõik kaup peab olema pakendatud ja kaupmees hakkab maksma pakendi äraveo eest , kui ta soovib tarbijale kaupa koos pakendiga müüa. kogu selle pakendi jama on tekitanud kaubatarnija ja kaupmehe mugavus, mis on veel ka lihtsameelse tarbija õlule pandud, sealjuures kohustusega see jama kõik kinni maksta. Praeguses, tarbija kaela pandud pakendi kogumises pole midagi rohelist, suund ja teemapüstitus on valed. Iga pisiasi on juba hiina plasti pakendatud ja selle mahamüümine tarbijale on ainult kaupmehele kasulik, aga tarbijale ja keskkonnale äärmiselt kahjulik.

Pea
2 päeva tagasi

Tasuta asju pole olemas!