Kõmsi traadivabrik sai riigikaitsjate toetaja hõbetaseme

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mardo Leiumaa. Foto: Urmas Lauri
Mardo Leiumaa. Foto: Urmas Lauri

Kõmsi traadivabrik K. Met sai kaitseministeeriumilt riigikaitsjate toetaja hõbetaseme.

Hõbetaseme saavad ettevõtted või asutused, kes toetavad riigikaitsjaid, näiteks maksavad neile palka ka õppuste ajal või võimaldavad neile selleks ajaks tasustatud puhkust. K. Meti omanik Mardo Leiumaa ütles, et on säilitanud õppuste ajaks palga ja näiteks võimaldanud ka Virtsus talle kuuluva vana kalatehase alal harjutada. „Ikka tuleb aidata,“ märkis Leiumaa.

Riigikaitsjate toetaja tasemeid on kolm: kuld-, hõbe- ja pronkstase.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No
18 päeva tagasi

Nii peabki.

Nooruke
18 päeva tagasi

Väga tubli!