Kõik Tallinna linnaosavanemad näevad Keskerakonna esimehena Savisaart

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Edgar Savisaare pressikonverents. Tallinn 2015.09.23

Edgar Savisaar. ARHIIV

Kaheksa Tallinna linnaosavanemat kinnitasid ühisavalduses, et näevad jätkuvalt Keskerakonna esimehena Edgar Savisaart, kelle Harju maakohus kõrvaldas kriminaalasja eeluurimise ajaks linnapea ametist.

Linnaosavanemad selgitasid, et 2017. aasta kohalikele valimistele soovitakse minna eesotsas linnapea Edgar Savisaarega, sest Tallinna linn on olnud eeskujuks tervele Eestile tänu uuenduslikele ideedele ja tegudele ja linna on juhitud elanike vajadusi arvestades, teatas Keskerakond pressiteate vahendusel.

Samas kinnitasid linnaosavanemad, et Kadri Simsoni kandidatuuri esitamine erakonna esimehe kohale on tervitatav ja täiesti kohatu on selles valguses rääkida lõhest erakonnas.

Erakonna juhatuse uueks liikmeks esitavad linnaosavanemad ühiselt Pirita linnaosa vanema Tõnis Mölderi. Viimase kandidatuuri kasuks räägib aktiivsus, juhtimisoskus ja algatusvõime erakonna noortekogu endise esimehena, komisjonides ja linnaosa vanemana.

Linnaosavanemad kutsuvad kõiki Keskerakonna kongressi delegaate 29. novembril toetama Mölderi kandidatuuri erakonna juhatuse liikme kohale.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments