0

Kristina Kuusk saavutas MK-etapil teise koha

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kristina kuusk

Kristina Kuusk. Foto: Lembit Peegel

Itaalias Legnanos peetaval naiste epee MK-etapil näitas eile suurepärast vehklemist Kristina Kuusk, kes saavutas teise koha, kirjutab Postimees.

Poolfinaalis alistas ta tulemusega 11:10 venelanna Violetta Kolobova, kuid kaotas siis tasavägises finaalis 14:15 hiinlanna Yiwen Sunile. Kuusk suutis kaotusseisust 13:14 matši viigistada, kuid otsustaval hetkel oli kindlam siiski Sun.

Eduka võistluse tegid ka Irina Embrich ja Nelli Paju, kes jõudsid veerandfinaali. Embrich pidi veerandfinaalis tunnistama Kolobova 15:8 paremust ja Paju kaotas kogenud ungarlannale Emese Szaszile 12:15.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz