Lääne Elu paberleht 14. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rimo Hunt.
Rimo Hunt.

* Vaatamata kahele avatud jääteele võib jääle minek märgistamata kohtades olla lahvanduste ja pragude tõttu ohtlik. Läinud neljapäeval vajus paaritunnise vahega Vormsi lähedal läbi jää keskkonnainspektsioonile kuuluv mootorsaan ja Hobulaiu juures eraisiku ATV.

* Martna vallavanem läks esmaspäeval volikogu ette eelnõuga lükata tagasi Kullamaa ettepanek liita üheks omavalitsuseks Risti, Kullamaa ja Martna vald. Küsitlusel arvamust avaldanud 115 inimesest oli vaid viis Martna valla elanikku liitumise poolt, ülejäänud vastu.

* MTÜ Keskaegne Lihula plaan taastada Lihula mõisa teise korruse suur saal on jäänud venima ja võib takerduda omaosaluse puudumise taha.

* Haapsalu lasteraamatukogust on saanud nukumaailm — teisipäevast näeb seal eesti nukutegijate loomingut. Meistrid ise on öelnud, et nukud on sündinud peamiselt soovist teha oma lastele poemänguasjadest eristuvaid hingestatud mänguasju või kingitusi täiskasvanud sõpradele.

* Haapsalust pärit jalgpallur Rimo Hunt sõlmis lepingu Eesti ühe tuntuma ja edukama jalgpalliklubi Tallinna Levadiaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments