Läänemaa firmade karikasarjas peeti esimene osavõistlus lauatennises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Läänemaa firmaliigas peeti neljapäeval, 9. veebruaril esimese alana lauatennisevõistlus, mille populaarsust näitas osavõtjate arvukus – osales 49 meest ja 20 naist.

Naistest võitis Tiina Tammistu (Swedbank), võites finaalmängus Elo Volmerit (Haapsalu Linna Spordibaasid). Kolmanda koha võitles välja Sandra Pais (HNRK).

Meeste esikolmik: Janek Tibar (Uuemõisa Autokeskus), Jüri Muuli (Airon/Kergejõustikuklubi) ja Üllar Petrovitš (Tradilo).

Firmadest/asutustest juhib pärast esimest ala Haapsalu Linna Spordibaasid.

Järgmise alana on kavas suusatamine. See toimub juba kolmapäeval, 15. veebruaril Haapsalu staadionil. Naiste start algab kell 18.30, meeste start orienteeruvalt 19.00. Hilinejad stardivad lõpus.

Meestel distants on 2 ringi (1500 m), naistel 1 ring (750 m). Rajale minnakse eraldistardist, stiil on vaba (olemas ka klassikajälg).
Hea oleks soojenduseks ja numbrite väljastamiseks natuke varem kohale tulla.

Korraldajad paluvad osavõtjail end registreerida soovitavalt esmaspäeva, 13. veebruari õhtuks peakorraldaja Ailar Ladva e-postile: aladva@hot.ee.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments