Firmaliigas on võisteldud juba kolmel spordialal

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaa firmaliigas on võisteldud kolmel alal ja juhtpositsioonil on hetkel Reservpäästerühma/Hawaii Expressi meeskond.

Kolmapäeval, 2. aprillil võisteldi siseorienteerumises, võõrustajaks Läänemaa ühisgümnaasium. Võistlejaid oli registreerunud 56, nendest 23 naist ja 33 meest.

Meestest võitis Kaarel Kallaste (Tradilo), teist kohta jagasid Jaanus Müür ja Üllar Mikk (mõlemad JK Paralepa). Naiste esikolmikusse mahtusid seekord Kadri Lukk (Reservpäästerühm/Hawaii Express), Gina Metssalu (Tõrvik) ja Maarja Liisa Peedimaa (Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus).

Veteranidest olid parimad Kaido Sasse (Cipax Eesti) ja Leelo Paju (Rock Nektar).

Peale kolme ala juhib Reservpäästerühm/Hawaii, teisel-kolmandal kohal võrdsete punktidega Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus ja JK Paralepa.

Individuaalarvestust juhivad Ott Rootare ja Mari Alvela, kes on mõlemad Haapsalu neuroloogilisest rehabilitatsioonikeskusest.

23. aprillil võetakse mõõtu bowlingurajal.

Ülle Lass

Läänemaa firmaliiga 2014 üldjärjestus kolme ala järel
1. Reservpäästerühm/Hawaii Express
2.-3. Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus
2.-3. JK Paralepa
4. Spordibaasid
5. Rock Nektar
6. Cipax Eesti
7. Ridala vald/algkool
8. Tõrvik
9.-10. Haapsalu kutsehariduskeskus
9.-10. Haapsalu linnavalitsus/maksuamet
11.-12. Keskkonnaamet/Kaitseliit
11.-12. SEB
13. Tradilo
14. PKC

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments