Kastepõld liitus sotsiaaldemokraatidega

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld astus Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda. Foto Arhiiv
Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld astus Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda. Foto Arhiiv

Kohalikel valimistel sotsiaaldemokraatide nimekirja esinumbrina kandideerinud Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld liitus Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

“Mulle on oluline, et meie kodukohta kui ka Eesti riiki tervikuna arendatakse tasakaalukalt ning lähtudes eelkõige inimestest. Meie maa vallad ja valdades elavate inimeste vajadustega arvestamine peab olema riigi arengustrateegiate üks prioriteete. See, mis näiteks hariduseluga on toimunud, annab veelgi suurema tõuke väikeste kohtade hääbumisele, sellel ei tohi lasta juhtuda! Seetõttu otsustasin liituda sotsiaaldemokraatidega,” ütles Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld.

“Jaak Kastepõld on tõsine oma kodukoha ja Eesti riigi patrioot. Jaak on Lihulas pika aja jooksul aktiivselt tegev olnud, nii valla, kui ka ühiskondlikus tegevuses. Igapäevaselt eraettevõtluses toimetajana mõistab ta väga hästi tulemuslikkuse ja aktiivse algatusvõime olulisust ja ei karda teha otsuseid. Jaak kannab endas sotsiaaldemokraatlikku avatud valitsemise ja kaasamise põhimõtet,” ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Läänemaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Neeme Suur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments