Kaia Kanepi: abiellusin avalikkuse tähelepanuta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: https://www.facebook.com/kaiakanepi
Kaia Kanepi. Foto: https://www.facebook.com/kaiakanepi
Kaia Kanepi teatas oma Facebooki-postituses, et on abiellunud. Oma uue perekonnanime lubas Kaia Kanepi teatavaks teha Stuttgardi turniiril.

“Tere, annan teada, et võtan väikese võistluspausi seoses sellega, et olen just lähipäevil avalikkuse tähelepanuta abiellunud ja kavatseme veeta rahulikult mesinädalad. Kavatsen naasta võistluskarusellile Stuttgrati turniiril ja siis juba uue perekonnanimega,” kirjutatakse Kanepi näoraamatus.

Kaia Kanepi veebilehel seda teadet pole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Usutav
10 aastat tagasi

Kahju, et ainult nali.

Cimenk
10 aastat tagasi
Reply to  Usutav

Dennis Soans – Sarah I enjoyed the loelvy photos of Kaia & Adrian. Adrian’s mother and I are cousins and they shared your site with me. I am myself a photo enthusiast and just recently got my first SLR. My wife and I loved your photos and the web site. Lancia is a graphic designer and we were both impressed with not only your photos but how tastefully you have designed your web site. It is so easy to follow. Great job and congratulations .!!!!DennisDecember 29 2011 6:34 am

Kaunis!
10 aastat tagasi

Tubli tüdruk!

Kustas
10 aastat tagasi

Kas pildil suudeldakse peigmeest?

Triibik.
10 aastat tagasi

Palju õnne! Päris ilus aprillinali….