Lähipäevadel sajab lörtsi ja lund, võib tuisata

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ilmajaam lubab lund ja lörtsi. Foto: Urmas Lauri
Ilmajaam lubab lund ja lörtsi. Foto: Urmas Lauri
Ilmateenistuse ennustuse järgi hakkab täna õhtul kohati sadama lund. Sadu on mitmel pool tugev. Tuul pöördub keskpäeval saartel ja rannikul loodesse ja põhja ning tugevneb 14-18, puhanguti 22, saartel 25-27 m/s, mandril puhub edela- ja lõunatuul 6-13, pärastlõunal pöördub tuul loodesse ja tugevneb puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on +1..+4°C.

Ööseks lubab ilmateenistus pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund. Kohati võib tuisata. Puhub loodetuul 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 18-22 m/s. Õhutemperatuur on 0..-4°C.

Pühapäevaks on oodata pilves selgimistega ilma. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja lund. Kohati võib tuisata. Puhub loodetuul 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 17-20 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on -1..+2°C.

Öösel vastu esmaspäeva on vähene ja vahelduv pilvisus. Kohati võib sadada vähest lund. Loodetuul 5-11 m/s, hommikuks nõrgeneb 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -2..-7, kohati võib langeda kuni -11°C.

Esmaspäeva ennelõunal on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhtupoolikul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja hakkab sadama lörtsi või lund. Puhub idakaare tuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on +2..-2°C.

Öösel vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub idakaare tuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on -2..-7, kohati -11°C.

Teisipäevaks lubab ilmateenistus pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab vähest lörtsi või lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on -1..+3°C.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jällegi
10 aastat tagasi

Haapsalu kõnniteed on väga libedad, ehkki on pühapäev, erandkorras tuleb liivatada !!! Ere näide on loomulikult Jaama tn. kõnnitee Säästuka küljel, mis on
väga libe ja kukkujaid – komistajaid jätkub.