Ida-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses kaks inimest

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Pühapäeva, 8. detsembri pärastlõunal kella 15 paiku põrkasid Ida-Virumaal Sillamäe lähistel kokku veoauto ja sõiduauto, õnnetuses hukkus sõiduautos olnud kaks inimest.

Politsei sai kell 14.49 teate Vaivara vallas Tallinna-Narva maantee 190. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest. Kokku põrkasid sõiduauto Opel ja veoauto Volvo. Sõiduautos olnud viiest inimesest kaks hukkusid, kolm viidi haiglasse.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduato Opel Narva suunas, kui sõiduautost sooritati möödasõit. Möödasõitu teinud sõiduauto riivas ümberreastumisel Opelit, mis kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku veoautoga.

Liiklusõnnetuse toimumiskohas on tee väga libe.

Õnnetuses hukkusid mees ja naine. Sõiduautos viibisid veel naine ja kaks last, kes viidi haiglasse. Esialgseil andmeil kasutasid kõik sõidukis olnud inimesed turvavööd, lastel kasutati korrektset turvavarustust. Veoauto juht viga ei saanud, ta on kaine.

Asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.

Õnnetuse tõttu on liiklus suletud ja politsei suunab ümbersõidule Sinimäe kaudu.

Olja Kivistik
Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments