Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 71 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 33 varavastast kuritegu, neist 22 vargust (1 eluruumidest, 3 sõidukitest).

Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 2 inimest.

Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 305 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 11 välismaalast, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
17. veebruaril kella 5.35 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuses 23-aastast meest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövi katse
20. veebruaril kella 17 ajal teatati politseile, et Madala tänaval prooviti 59-aastaselt mehelt kotti röövida. Politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 37-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
20. veebruaril kella 3.45 ajal teatati politseile, et Lasnamäel Narva maanteel tungiti autos tüli käigus kallale 35-aastasele naisele.

20. veebruaril kella 15.30 ajal teatati politseile, et Ehitajate tee korteris tungiti kallale 84-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

20. veebruaril teatati politseile, et kella 20.25 paiku tungiti Paekaare tänaval tüli käigus kallale 19-aastasele naisele.

21. veebruaril kella 4 paiku teatati politseile, et Madara tänaval tungiti kallale kahele 20-aastasele mehele.

21. veebruaril kella 6.10 ajal teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale naisterahvale. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseijaoskonda 46-aastane mees.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et ööl vastu 20. veebruari tungiti Loksal pargis kallale 58-aastasele mehele.

Vargused
Ööl vastu 20. veebruari varastati Vasalemma aleviku eramust labidas ja pikendusjuhe. Kahju kokku 139 eurot.

Ööl vastu 21. veebruari prooviti Maardus Keemikute tänaval varastada sõiduautot Audi väärtusega 1000 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 20. veebruari murti Tartus Vilja tänaval sisse sõiduautosse Volkswagen Passat ning varastati DVD-MP4 mängija. Ühtlasi oli vigastatud sõiduki iluvõre. Kahju on selgitamisel.

Kelmus
Jaanuarikuu vältel osteti autovaruosadega kauplevalt ettevõttelt sõiduki varuosasid, mis pole senini tellijani jõudnud, ka pole tagastatud varuosade eest tasutud raha. Kahju on 630 eurot.

Valgamaa

Omastamine
16. veebruaril kella 13.30 paiku laenutati Otepää vallas Kuutsemäel neli komplekti suusavarustust, mida laenutusega tegelenud ettevõttele ei tagastatud. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargused
4. veebruari õhtul varastati Viljandis Vaksali tänaval spordikooli riidehoiust mobiiltelefon Huawei Sonic. Kannatanu unustas oma telefoni riietusruumi pingile ning hilisemal otsimisel seda sealt enam ei leitud. Kahju on 80 eurot.

14. veebruari keskpäeval varastati Viiratsi vallas Tänassilma külas õppeasutuse arvutiklassist mobiiltelefon Samsung Galaxy Mini. Õpilane oli unustanud oma telefoni lauale ning hilisemalt seda otsima minnes seda sealt enam ei leidnud. Kahju on 90 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 11.–20. veebruar varastati Jõhvis aiandusühistu aiamajast puidutöötlemispink, elektriaiaprits, taldlihvija, kuuma õhu püstol ning metallesemeid. Aiamajast ja sügavkülmikust on maha lõigatud elektrijuhtmestik. Sügavkülmikust on varastatud toiduained.
Esialgne kahju on 5000 eurot. Samuti varastati teise aiamaja kuurist lubjaprits ning viis meetrit metallvõrku. Kahju on 200 eurot.

18. veebruaril varastati Narvas Kerese tänaval õppeasutuses 14-aastaselt poisilt mobiiltelefon. Kahju on 275 eurot.

Ajavahemikul 18.–20. veebruar varastati Kohtla-Järvel Ahtme maanteel maja korterist jalgratas, muusikakeskus ning arvuti. Kahju on selgitamisel.

20. veebruaril varastati Jõhvis Raja tänaval eramust alkohoolseid jooke. Kahju on 250 eurot.

Ööl vastu 21. veebruari varastati Narvas Kose tänaval maja juurde pargitud sõiduautost Kia Carnival tööriistu. Kahju on 324 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments