Virtsu rahvamaja tulevik on tume

Andra Kirna

andra@le.ee

Foto: Andra Kirna

 

Teisipäeval tuli Virtsu rahvamajja rahvusvahelise muusikapäeva kontserti – võibolla rahvamaja viimast – kuulama täissaal. Mis rahvamajast edasi saab, ei paista teadvat keegi, ka mitte Lääneranna vallavalitsus.

Kontserdile eelnenud päevaga oli lõppenud rahvamaja senise juhi Triin Raave ajutine tööleping. Ettekujutust, kuidas maja Lääneranna kultuuri- ja noortekeskuse all tegutsema jääb, ei olnud kokkutulnutel ka 1. oktoobril. Küll oli neil kartus, et vald tahab Virtsu rahvamaja päriselt sulgeda.

Raave rääkis, et kogukonnal on soov rahvamajas edasi tegutseda. „Tänaseks sain loa see kontsert teha, kuna olin selle ammu kokku leppinud. Maja kasutamiseks edaspidi pole meil aga mingit õiguslikku alust,“ ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eluheidik
37 minutit tagasi

Tere vennad! Nii tore on täis olla! Kangesti meenub Lusti ülevaade Varblast. Kas täna on Lääneranna vallas kõik teist moodi? Retoorilisele küsimusele ei oota vaststust, aga volikogu esimees suudab ka kahele retoorilisele küsimusele vastata, nagu nipsti… sest ta jutt jookseb omasoodu.

Hull mõisahärra
28 minutit tagasi
Reply to  Eluheidik

Kui mujal Eestis peetakse retoorilistele küsimustele vastamist tabuks, siis Läänerannas on see norm.