Haapsalu võimlejad said Bulgaarias kiita

Võimlemisrühm Haapsalu naised Bulgaarias festivalil. Foto erakogu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

 

Haapsalu naisvõimlejad osalesid sel nädalal Bulgaarias Burgases võimlemisfestivalil „9th Golden Age Gymnastics Festival“, kus astuvad üles 50aastased ja vanemad võimlejad.

Koos eestlastega osales festivalil 1430 võimlejat 19 riigist. Eesti 89liikmelise delegatsiooni moodustasid viis võimlemisrühma: võimlemisklubi Piruett, LP Võimlemisklubi, VK Rütmika, Eesti spordiselts Kalev ja Haapsalu naised.

Festival algas pühapäeval rongkäigu ja avamisega. Haapsalu võimlejad esinesid kahel korral, esmaspäeval ja kolmapäeval kavaga „Hommikusära”, mis võeti publiku poolt vastu väga suurte emotsioonidega. Eesti delegatsioonilt saime tagasisidet: „Teie esinemine oli nii ilus, intelligentne ja kaunis. Oli uhke olla eestlane!” Oma esinemise ja kaunite roheliste kostüümidega, mis on disainitud ja õmmeldud Haapsalus Marge Ateljees, jäime silma ka Euroopa võimlemiskomiteele.

Festivaliõhtuid rikastasid vahvad välisesinemised ja meelelahutusprogrammid. Esmaspäeval kohtusime sõpradega Saksamaalt, vahetasime kingitusi ja tantsimine rahvuslikke tantse. Teisipäeval oli retro ja kolmapäeval rahvuslik  pidu. Festivaliprogrammis olid ka töötoad, kus osalesime. Täna lõppeb festival galakontserdiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments