Vormsi volikogu liikmed tahavad umbusaldada volikogu esimeest

Andra Kirna

andra@le.ee

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu
3 päeva tagasi

Tädi saab ise ka lõpuks vastu näppe

Huvid
4 päeva tagasi

Küsimus ei ole kas tasakaalukas vormsi, avatud vormsi või keskerakond. Küsimus on, et kelle huvide eest seistakse volikogus. See bränd ei too kindlasti kooli lapsi. Praegu on võimalus, et Ivo, Arvo ja Madli. Kutsuge juurde, keda vaja. Põhjus umbusalduseks on ju see, et volikogu ettepanek läks nii välja, et kogukonnas ei räägitud läbi ja osa volinikkegi ei teadnud. Ja väheusutav ka see, et selline otsus kooli lapsi toob või püsielanikke juurde.

Lootust
4 päeva tagasi

Vormsi mehed ja naised saavad ise väga hästi hakkama, kui kokku istuda ja asjad omavahel selgeks rääkida. Ei pea tooma väljast. Sellest ju see jama ongi, et omakeskis ei saada enam asju läbi räägitud ja kokku lepitud. Ja siis otsustatud, mis just vormsile parem oleks. Talv tuleb ja pikad õhtud, et selleks aega võtta.

röövorav
4 päeva tagasi

Siim läks ametlikult pinsile, kutsugu ta ametisse ja nimetagu auesimeheks, siis on Vormsil kord ja liberaalne demokraatia garanteeritud.

Kurb
4 päeva tagasi

Kurb on jah. Aga ju siis kellelegi see kasulik, et brändipreili tööd teeb ja vastutab. Selle varjus hea ärimeestel tegutseda.

Vormsilt
4 päeva tagasi
Reply to  Kurb

Kata on tubli ka olnud. Võttis vastutuse siis kui Kaabel jalga laskis.

Katz
4 päeva tagasi
Reply to  Vormsilt

Millise vastutuse?

Valimised
4 päeva tagasi

Ivo ütles õieti volikogus et Vormsi elanike arv hakkab kasvama.

Pahaseks teeb
4 päeva tagasi

Vormsi inimesel on sellest brändist suva. Aga et iga volikogu valitakse komisjone ümber on ikka jama küll. Vaadake seda viimast volikogu. Volikogu liikmel ei lubata osaleda komisjoni koosseisus. Kuhu me oleme jõudnud nende võimumängudega. Ja kuni vormsi inimesed kisuvad omavahel itsitavad linnamehed pihku.

Voomsi
4 päeva tagasi

Paras! Tuli eemalt,umbusaldas vallavanemat, sai nyyd ise sule sappa! Tee seda teistele, mida tahad ise kogeda.

Vormsil
4 päeva tagasi

Saart on esindamas ilus neiu ja ilus bränd. Jätke ta rahule

Võtab ohkama
4 päeva tagasi
Reply to  Vormsil

Kolme lapse ema küll neiu ei ole. Bränd on loodud kunstlikult väljaspool Vormsit. Nagu võõrkeha, kindakiri ei ole ma ainult Vormsile omane

Tipp ja Täpp
4 päeva tagasi

Toomas, mis sa jaurad siin kommentaariumis, mine toida oma kodu-metssea hübriide.