Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Müüriääre kohvik sai uued perenaised

Haapsalu Müüriääre kohvikut peavad augusti algusest haapsallased Ave Heringas ja Katrin Palts, kes on oma sõnul kahekesi koos elu jooksul puuda soola ära söönud.

Eesti parimad bussijuhid võistlesid Kiltsi lennuväljal

Haapsalu külje all Lux Expressi „Parima bussijuhi 2024” finaalvõistlustel sai Kiur Klopperg Läänemaa parimana kolleegide antud punktide järgi kolmanda koha ja kolmandaks tuli ta ka liiklusteoorias.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kommentaator
2 päeva tagasi

Võiks üldse ära lõpetada kommenteerimise.

Äke
2 päeva tagasi
Reply to  Kommentaator

Kui nagunii kom-d kustutatatud peagi,siis jah!

Niminimi
2 päeva tagasi

Ilmselt oli bussijuhiks ikka Kiur Klippberg?

Kodanik
2 päeva tagasi

Eesti rahvas oli kõik sünnitusel kohal, et nii targad olete? Aga Andrust usute endiselt.

Suvajutupauniku tase
2 päeva tagasi

LE võiks lõpetada uduväidete levitamisele kaasaaitamise. Ametliku ekspertiisi kohaselt oli vastsündinu lämmatatud ning koera kaasamise muinasjutu levitamine on ajakirjanduse kuritarvitamine ehk meil viisid rotid ka kapsaraua ära. Tõstke kvaliteeti sellega, et igasugune rumalus ei peaks olema ajalehes trükitud ning lähtuge ametlikest dokumentidest, mitte ullikeste “päästeplaanidest”. Ja ega Taavi oma telesaatega parem ei ole, ajakirjanduseetika on vist täitsa ära kadunud. Samas võiks ajakirjandus parem ringkonnakohtu põhjendusi isiku vahi all hoidmise kohta tsiteerida, saaks avalikkus selgema pildi.