Politsei konfiskeeris Lihulasse teel olnud monumendi koopia

Lääne Elu

info@le.ee

Lihula ausammas aastal 2004. Arvo Tarmula
Lihula ausammas aastal 2004. Arvo Tarmula

Postimees kirjutab, et erakonna Rahvuslased ja Konservatiivid teatel konfiskeeris politsei eile Tallinna lähedal Lihula monumendi koopia, mis oli autokastis teel Lihulasse sealse monumendi mahavõtmise 20. aastapäeva tähistamisele.

Erakonna teatel pidi pühapäeval Lihulas toimuma tseremoonia, mille ühe osana pidi paigaldatama eramaale koopia 2004. aastal Juhan Partsi valitsuse korraldusel teisaldatud monumendist.

Loe lähemalt: Politsei konfiskeeris Lihulasse teel olnud kurikuulsa monumendi koopia (postimees.ee)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Madis
5 minutit tagasi

Kui mingid sümbolid on keelatud siis nad on keelatud. Siit ei paista soov eesti meestele ausammast püstitada, pigem on vaja kiusu ajada.

tellmustöö
8 minutit tagasi

vene ajal koolitatud koputajaid meil selle jaoks jätkub,, vedas lihula meestel, muidu oleks jälle koerad ja nuiad kohapeal tööd teinud

Endine leitnant
11 minutit tagasi

Huvitav, mis jõud riigis tegutsevad, et eestlastega seotud märki kuskil maas ei tohi olla 🤔

Kaja hävituspataljon
3 tundi tagasi

Mölakad! – kas jälle Kentmanni tänava ‘soovitus’?

Novot
1 tund tagasi

Eks venkud on ikka kavalamad, kui eestlased. Samamoodi võeti kohver maha piiri peal. Nad on infoga sammukese ikka eespool nagu näha.