Ramsi tippu sel aastal veel lahti ei tehta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ramsi neeme tippu viiv tee on vaatamata kohtuotsusele endiselt suletud. Foto Urmas Lauri

Kuigi kohus otsustas, et Ramsholmi omanik peab Ramsi tee värava avama, seda sel aastal ilmselt siiski ei juhtu, sest vallapoolne asjaajamine on vaibunud.

Mullu detsembris otsustas riigikohus, et ei võta Ramsholmi omanike Priit ja Signe Kotka kaebust arutlusele ning seega jäi kehtima Tallinna ringkonnakohtu otsus, millega kuulutati Ramsi tee avalikult kasutatavaks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
51 minutit tagasi

Kuulge, millal otsus tuli, ja mis kuupäev täna on. Se ilmselge näide jälle kuidas vallaametnikud oma tööd teevad… Alustades kohalikust Haapsalu mehest, kes Pürksi keskuses füürerit mängib, ja lõpetades Taebla keskuses toimuvaga.. piinlik kõrvalt vaadata järjekordselt..
Õnneks pole enam järgmine sügis mägede taga

Osakodanik
2 tundi tagasi

Just, kohtuotsust peab täitma. Ilmselt peab vald veel korra kohtusse minema, et sundida värav avama. Minu teada on ettekirjutus ja sunniraha hoiatus tehtud.

uskmatu.
6 tundi tagasi

Kui meie kohtuasju jälgid tuleb meelde jutuke “Käina valla kohtust”!

kehtib
12 tundi tagasi

rahamehe õigus

Vahi aga
12 tundi tagasi

Et kohtuotsuse täitmine ei ole Eestis kohustuslik? Banaanivabariik oleme, samas võib sel juhul igaüks selle värava avada ja minna avalikule teele, sest tal on selleks kohtuotsuse alusel õigus.