Palivere liikumisradadel peeti talguid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel Palivere liikumisradadel peetud talgutel osales 28 vabatahtlikku, kes tegid kokku 140 töötundi: saepuruga kaeti ca 300 m liikumisrada, koguti ca 24 tm raiejäätmeid.

Kolmandik talgulisi töötas rajataval slaalominõlval, kogudes kokku raadamise käigus tekkinud puuoksi ja saagides maha pinnasest väljaulatuvaid ohtlikke kände. Ülejäänud talgulised kogusid raiejäätmeid spordiväljaku liikumisraja lõigul, laste kelgumäel ja bussiparkla maa-alal. Saepuruga kaeti uue suusasilla peale- ja mahasõidud.

Nagu korraldaja Mati Kallemets ütles, on talgulised on oma töö tulemustest nii motiveeritud, et talguid tehakse seni, kuni ilmad lubavad ja tööd jätkub.

Järgmisel talgupäeval laupäeval, 24. novembril jätkatakse raieäätmete kogumist rajatava spordiväljaku maa-alal ja liikumisradade katmist saepuruga.

Talgulised kogunevad laupäeval kell 10 uue suusaraja parklas, kaasa võiks võtta mõne tööriista – labida või reha. Talgulised kindlustatakse kuuma joogi, supi ja töökinnastega.

Registreerida tuleks hiljemalt reedel kella 14ks: mati.kallemets@lmv.ee, 472 5618, 505 2565.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments