Lääne Elu paberleht 17. septembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Hanila vald tahetakse üles kaevata
Hanila valda tabas järjekordne ebameeldiv üllatus: Cristof Varahalduse OÜ tahab rajada Esiverre uue, üle 17 ha suuruse dolokivikaevanduse.

Vallavanem Arno Peksari töölauale saabusid kaevandamise taotlusest teavitavad paberid läinud nädala teisipäeval nagu välk selgest taevast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
6 aastat tagasi

Avaldan oma arvamust

tra
12 aastat tagasi

mida siin vinguda,kohalikud jobud ise on selle maa “kaevuritele” maha müünud,ilma ,et teaks mis see sisaldab,nüüd lihtsalt süda ei anna rahu ,et said haledalt hinnaga lutti.

tsuksi
12 aastat tagasi

selles ei ole midagi halba kui tsuksid lumeonnis elavad ja abramovits kuldvillas

Allan
12 aastat tagasi

Selles ei ole midagi halba kui on mida kaevata (maavara). See loob kohapeal uusi töökohti ja annab inimestele kindlust aastateks. Muidu elavad kõik varsti Tallinnas või Tartus.

kurb
12 aastat tagasi

Järjekordne projekt, kus eestlaste maa songitakse üles, elukeskkond hävitatakse, kasum liigub Eestist välja. Raudpoltkindel, et omanikud on väljamaalased. Eestlased võiksid keelduda selliste firmadega koostööd tegemast, aga hästi makstakse ju oma isade maa mahamüümise eest.