Kristjan Järvan: ei tohi loobuda oma põlevkivielektri tootmisest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ettevõtlus- ja IT-minister Kristjan Järvan külastas Läänemaad ja Haapsalut läinud reedel. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ettevõtlus- ja IT-minister Kristjan Järvan leiab, et elektri universaalteenus peaks laienema ka keskmistele ettevõtetele.

Oktoobrist sai üle minna universaalteenusele. Kas universaalteenuse hind vastas teie ootustele?

Universaalteenuse hind vastas kindlasti ootustele. Kui börsil oli hind 23 senti ja saime selle 15 sendi peale, lisaks veel toetus viis senti ehk siis kümne sendi peale – on ju tohutu vahe sellega, mida inimesed seni on maksnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Äripäev, UU
1 aasta tagasi

„Peamiselt tuntakse Kristjan Järvanit kui teise pensionisamba ideoloogi, aga ka kui osavat kõnemeest. Tõsi, kohati ka kui demagoogi,“
On küsitud, kas Kristjan Järvani puhul võib olla tegemist hoopis süvariigi upitatud marionetiga, kes Eestis Reformierakonna globalistlikku rohepöörasust on ellu kutsutud viima ja valimistulemustel silma peal hoiab? Ärge unustage, tema valitsemisalas on ka e-valimised!

Irvitav lõust
1 aasta tagasi

Nolk mängib tarka, kõik teised on lollid…vaadake Esimest stuudiot….

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Irvitav lõust

Helmega paras paar!

kuule
1 aasta tagasi

trumm ammu läinud, milleks neid pulkigi

2. kodanik
1 aasta tagasi

See mees ajab ju totaalset jama suust välja. Kui praegune valitsus on võtnud sihiks kogu elekter tuulest ja päikesest välja võluda, siis Järvan on üks selle valitsuse ministritest ja kogu lugu. Ajagu siin nii palju puru silma, kui tahab….

Vahi nalja
1 aasta tagasi

Loe ja imesta! Alles see Solman tänuüritusel hõiskas nagu kunagine pioneer, et 350 miljonit 7 aasta jooksul toob Ida-Virumaal õnne õuele (võrdluseks Eesti Energia 1 aasta käive on ca 1,4 miljardit, VKG ca 650 miljonit eurot). Samas riik loobib kaikaid kodaratesse põlevkivienergeetika muutmiseks keemiatööstuseks ehk põlevkiviõli ja selle lisaväärindamine on siseriiklikult paha, arusaamata endale, et põlevkivi on lihtsalt sisend mõlemas tööstuses. Üks lahkuv minister oli kõva eestkõneleja väljumisel, “töö” siis tehtud. Kui nüüd võrrelda põlevkivitööstuse mahtu, mõju majandusele ja ekspordile, siis mis on reaalne alternatiiv – õiglase ülemineku projektid nüüd küll ei ole. Kokkuvõtlikult, et millest minister Järvan räägib?

meenutame
1 aasta tagasi
Reply to  Vahi nalja

kuidas me tööstus on üle/üles ostetud ja seejärel likvideeritud ja on saabunud kerjamise ja nn. toetuste/abirahade ajastu, kõik on pandud nõelaotsa ja õpetatakse kerjama, ehk projekte kirjutama