Kohus hakkab Otškalenko vabastamist otsustama enne jõule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vassili Otškalenko Haapsalu bussijaamas. Foto: Nikolai Ivanov

Vassili Otškalenko Haapsalu bussijaamas. Foto: Nikolai Ivanov

Enne jõule, 22. detsembril, asub kohtunik Tatjana Bogdanova Harju maakohtu Tallinna kohtumajas otsustama Vassili Otškalenko tingimisi enne tähtaega vangistusest vabastamist.

Läänemaal, kus Otškalenko ligemale 30 aastat tagasi oma kuriteod sooritas, ollakse tema vabastamise vastu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
2 aastat tagasi

Kas kuskil allkirja saab anda, et protsessi kiirendada?

Žiina
2 aastat tagasi

Ütleks midagi, aga enam ei julge kuna on tulnud Arestimajas ka istuda tõe rääkimise pärast
Tuleb välja, vägistab ja tapab mõne lapse ära…
No ja siis?
Politseiametnikud saavad tööd, kohtunikud saavad tööd, vanglaametnikud saavad tööd, matusebüroo saab tööd, igasugu Unnutajad ja nõustajad saavad tööd, ajaKirjaNikud saavad tööd…
Persses on see meite Riik ja nii sügaval et valgust ei paista…

Vanaema
2 aastat tagasi
Reply to  Žiina

Andsu sa oled nii mõistlik. Kas täna oled täitsa kaine jah?

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Žiina

No minge siis sinna, kus teie meelest parem on. Võite ka sinna minna, kuhu ise riigi saatsite, kui mingit muud võimalust ei ole

Agu
2 aastat tagasi

Ma ei tea, kas ainult minule tundub, et selles eu liidus on midagi valesti? Mõrvarid ja muud retsid saavad andeks oma teod, tapsin kellegi lapsed ära, aa noh suva, ära nii enam tee!. Homod ja muud pedofiilid on väärtus, mille kohta midagi öelda ei tohi, võivad solvuda. Puutumatu ja ülim. Rahvuslus on patt ja valge rass peab põlvili laskuma lõunamaa poiste ees.. Aga vot ainult venemaa on paha, kuigi ka see ei pea paika tegelikult, koostööd ikka tehakse ja suuri gaasitrasse ehitame. Eesti mats ei tohi lihtsalt oma silku sinna eksportida. Kõik see tundub mulle nii loogika ja õiglustunde vastane… Loe rohkem »

Mats
2 aastat tagasi

Kahju,et ei ole enam vana Rummu laagrit.Tu lenko oleks esimesel õhtul mehele läinus ja nädal hiljem pulmareisile saadetud.

olesklev
2 aastat tagasi

Jõuluks koju – jõulurõõm, mõnelegi unistus.

Ok.
2 aastat tagasi

Ei ole külas hirm suur, mis jutt see on? Paanitsevad need kelle lapsed päeva läbi üksi on. Kelle lapsed üksi pole need vanemad ei paanitse.

Roheline
2 aastat tagasi
Reply to  Ok.

Osad ohvrid olid 12 aastased-kas sa sörgid oms 12 aastasel päevad läbi sabas?

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Ok.

Te vist ei adu, millest jutt üleüldse käib? Või üritate nalja teha? Sellel teemal pole seda aus ega ilus teha. Paljudele inimestele on see inimene suurt õnnetust kurbust ja lootusetut tunnet tekitanud

Nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Ok.

No tuttav jutt juba facebooki kommentaaridest sinu poolt. Soovitan sul lastekohapealt kommenteerides madalamat profiili hoida.

Oeh
2 aastat tagasi
Reply to  Ok.

Palju siis on neid vanemaid, kes saavad päevad otsa lastega olla või neile lapsehoidja/turvamehe palgata. Koolilapsed on paljudel peale kooli ikka mingi aja üksi ka. Või peaks vanemad töölt ära tulema, et kurjategija ikka vabadust saaks nautida?

Pole ok
2 aastat tagasi
Reply to  Ok.

Normaalsed vanemad käivad tööl, mitte ei istu lastel sabas, et kurjategija vabadust nautida saaks. Ja normaalsed inimesed tunnevad ka hirmu, mitte ei haugu iga postituse all.