Kaia Kanepi räägib ETV saatesarjas buliimiast

Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Täna alustab ETV eetris kaheksaosaline saatesari „Selge pilt”, kus lisaks ekspertidele ja tavainimestele räägib igas osas oma probleemist ka üks tuntud inimene, vahendas ERRi portaal Menu.

Haapsalust pärit tennisist Kaia Kanepi avaldab saates „Selge pilt”, et on seisnud silmitsi buliimiaga. „16-aastasena võitsin ma Prantsusmaa lahtistel noorteturniiri ja mäletan, et kui tulin Eestisse, siis sõin lennukis ühe väikese šokolaadi, aga mul olid ikkagi süümepiinad,” ütles ta ja lisas, et igaks juhuks võttis ta kohe pärast seda kõhulahtistit. „Järgmine päev läksin kaalule ja nägin, et midagi ei ole muutunud, seega ma sõin magusat, aga kaal on ikka sama.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänlane
3 aastat tagasi

Kuule Raigla. Ta juba rääkis saade oli eile 9 septembril.

väär
3 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Kuule Läänlane, saade on justnimelt täna, 10. septembril. Raigla on asjadest punktuaalselt aru saanud, proovi sinagi! Kui vaatasid Pealtnägijat, ei tähenda veel, et saade “Selge pöilt” oleks juba eetris olnud.