Lauri Vahtre: Selgub, et Eesti suurim probleem olevat eesti meeste macholikkus

Lauri Vahtre. Foto: Tõnu Noorits

Ajaloolane Lauri Vahtre kirjutab oma sotsiaalmeedia kontol, et ei suuda väljendamata jätta oma imetlusega seotud hämmingut, mis tekkis lugedes Marju Lauristini eile Lääne Elus ilmunud intervjuud.

„Selgub, et „Eesti suurim probleem“ on eesti meeste ei-tea-mis-sajandist pärit macholikkus. Ahsoo, või siis meie esiisad olid machod. Käisid aga öösiti reht peksmas ja olid machod. Läksid suurest macholikkusest Mahtra sõtta – see oli kahtlemata väga paha ja kahetsusväärne. Hoopis hull lugu – machodena läksid ka Vabadussõtta, selle asemel et olla korralikud mökud ja lasta kommunistidel ennast vaguralt Palermo massihaudadesse ajada,“ kirjutab ta.

„Teiseks selgub veel, et EKRE on toonud Eestisse islamistliku poliitkultuuri. Häbiväärne lugu! Islamistlikku poliitkultuuri tohivad Eestisse ju tuua ainult islamiäärmuslased ise, kas te seda ei tea, nurjatud? Needsamad, kelle Euroopasse tulvamist Marju Lauristini erakond ja selle sõsarerakonnad vihaselt taga nõuavad,“ kirjutab Vahtre.

Lühidalt: meie meeste asi on eidestuda ja lasta tõelistel ja õigetel islamistliku poliitikultuuri tutvustajatel Euroopa üle ujutada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
5 aastat tagasi

Marju Lauristinile ütleks – “loobi veel pärleid sigade ette”, hakkavad räuskama (asjadest-loe sõnade tähendusest- arusaamine puudub).

Uku
5 aastat tagasi

Miks on Lauri Vahtre nii tähtis mees, et tema infantiilne sotsiaalmeedias räuskamine uudiseks tehakse aga mõne teise oma mitte?

jaanus
5 aastat tagasi

Lauri, ma ei öelnud, et sina kindlasti selle rühma organiseerisid, aga toetust avaldasid kindlasti ja vihameelt Iisraeli suhtes.

EKRE
5 aastat tagasi

EKRE EKRE EKRE EKRE…………

maali metsanurgast
5 aastat tagasi

Eks ta oli ju ka nõukogude ajal mõjus inimene ja ka poliitik, kuigi tol ajal ei kuulnud mõjukaima inimese valimsest midagi, ei olnud vist veel sellist staatust.Ta harjunud esil olema.

Andres Leet
5 aastat tagasi

Abistame “Lääne ELu” aja-kirja-nikku! Äkki on abiks! (ilmunud on see “Liberaalllses Pravdas”) Ei suuda minagi jätta väljendamata oma imetlusega segatud hämmingut Marju Lauristini tõeterade üle. Selgub, et «Eesti suurim probleem» on eesti meeste ei-tea-mis-sajandist pärit macho’likkus. Mitte näiteks kahanev rahvaarv või inglise keele pealetung. Ahsoo, või siis meie esiisad olid macho’d. Käisid aga öösiti reht peksmas ja olid aga macho’d. Läksid suurest macho’likkusest Mahtra sõtta – see oli kahtlemata väga paha ja kahetsusväärne. Hoopis hull lugu – macho’dena läksid ka Vabadussõtta, selle asemel et olla korralikud mökud ja lasta kommunistidel ennast vaguralt Palermo massihaudadesse ajada. Teiseks selgub veel, et EKRE… Loe rohkem »

Arvos
5 aastat tagasi

Lauri, mis vanusest algab meestel taandareng?

rumpumpel
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

ilmselgelt sinu vanusest

jaanus
5 aastat tagasi

Kas polnud kamraad Vahtre see mees, kes organiseeris Eesti Riigikogus palestiinlaste toetusrühma, igatahes on ta neile avalikult selget toetust avaldanud, mis muidugi tema vapsliku maailmavaate puhul ka täiesti loomulik on. Nende, keda ta toetab, üks tegutsemisviise on näiteks koolibussi ootavate õpilaste tulistamine mööduvast autost. Aga nagu natsliku ilmavaate puhul kohane, on see ju vabandatav,sest need surma ja haavata saanud lapsed on ju ainult juudid.

Lauri Vahtre
5 aastat tagasi
Reply to  jaanus

Järjekordne närune vale. Olen ühe toetusrühma organiseerinud küll, see oli Tiibeti toetusrühm.

Ivo
5 aastat tagasi
Reply to  Lauri Vahtre

Mida sa, Lauri, põed? Ajaloolase-süstemaatikuna peaksid ju oskama skeemi lugeda. Kommunism on kuradist.Seda on ajalugu veenvalt tõestanud. Järelikult – kes selle ideoloogia omaks võtavad, vannuvad truudust teades siis või tedmata allilma senjöörile. Sellesinase kohta loe Johannese evangeeliumist:8:44 Teie olete oma isast kuradist ning tahate teha oma isa himude järgi. Tema on mõrtsukas algusest peale, ta ei püsinud tões, sest temas ei ole tõde. Kui ta räägib valet, siis ta räägib enda oma, sest ta on valetaja ja vale isa…. Ja nüüd, – mille üle siis kaebame? Kui kommunist valetab, siis annab ta tunnistust ja head tunnistust oma infernaalsest isast.Ilma valetamata… Loe rohkem »

väga
5 aastat tagasi

Tubli, Lääne Elu!

Lauri
5 aastat tagasi
Reply to  väga

Vahtre on õige mees ja julgeb oma arvamuse välja öelda. Mökudele saab ka edaspidi osaks mõisatalli peks,millega tegelesid kommunistidest Lauristini vanemad. Rääkida eesti inimeste madalalaubalisusest või kultuuritusest on alatu Lauristini poolt, see vihjab sellele, et ta mõtlebki et venemaa kommunistid tõid meile kultuuri- mäletate veel neid aegu?

Abc
5 aastat tagasi
Reply to  Lauri

Mida tahta LE juhib Lobjakas,tegevjuht on marjonet.

Uimane
5 aastat tagasi
Reply to  Abc

Need küsimused palun minuga kooskõlastada !