Lihulas sõitis auto vastu posti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeamet logo

6. jaanuari südaööl kutsuti päästjad Lihulasse Tallinna maanteele, kus oli auto sõitnud vastu elektriposti. Sõiduki peale olid langenud elektriliinid, mistõttu päästjad ootasid ära elektrikud ning eemaldasid seejärel sõidukil süttimisohu ja tõmbasid auto ohutusse kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

driftimise järjekordne ohver…Uuemõisas läks kalaputka pilbasteks…

oot-oot!
8 aastat tagasi

Sõidukiirust valitakse vastavalt teeoludele, ei ole ühtegi õigustust juhile kes sõidab alevis poste pooleks! Karmi käega politseid oleks Lihulasse vaja, et kihutajaid korrale kutsuda ja karistada!

kakaputukas
8 aastat tagasi

Olematu kiirus… liivatamata tee… talv tuli jälle ootamatult? No kurat,juhil võiks olla ikka veidike taipu ja teadmist,et teeolusi veidikenegi hinnata ja vastavalt sellele ka sõidustiili kohendada. kalaputkad,elektripostid..

Kohalik
8 aastat tagasi

to Ants

Sa vast ei tea seda, et talvel külmaga lähevad puud ja sellega seonduv hapramaks. Pole vaja targutada, sest näe tõestus on olemas, et inimene sõitis posti üsna olematu kiirusega sodiks. Teid polnud liivatud seega see õnnetus oleks võinud juhtuda kellel tahes. Alati ei pea kihutama ega olema joobes, et sellised õnnetused juhtuksid. Pigem peaks olema hea meel, et inimene terveks jäi!

Ants
8 aastat tagasi

50km/h sõites korralikku elektriposti pooleks ei sõidaks.

Kohalik
8 aastat tagasi

Öised kihutajad? Kust sa võtad, et ta kihutas? Oleksid sa näinud, millised ilmastiku olud siin olid siis räägiksid teist juttu.

jaan
8 aastat tagasi

Kes iganes ta ka polnud…Haiged on sellised südaöised kihutajad

nosderaamus
8 aastat tagasi

to juhan
autojuht oli kaine ei esinenud ka narko joovet,kõik oli korras aga nime ei ütle ikka sulle

Suli
8 aastat tagasi

Naftabarreli hind on langenud 35.9 usd barreli kohta, aga haapsalus tõsteti bensiini hinda 0,91,5€-lt kohe 1.101€ peale. Täitsa müstika.
Ma pole igatahes pool aastat haapsalust kütust ostnud.

Huvitav
8 aastat tagasi

oleks seda samuti teada. Pidev kihutamine Lihulas.