Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Detailplaneeringu avaliku väljapaneku ja
avaliku arutelu tulemused

Haava tn 2, 2a kruntide detailplaneeringu avaliku väljapaneku ajal, mis toimus ajavahemikus 12.–25.10.2015, esitati Haapsalu Linnavalitsusele planeeringu kohta üks kirjalikke vastuväiteid sisaldav arvamus.
2.12.2015 toimus linnavalitsuses detailplaneeringu kohta esitatud vastuväidete avalik arutelu. Arutelust võtsid osa vastuväidete esitaja, planeeringu koostaja, linnavalitsuse esindajad, lähinaabruses asuvate kinnistute omanikud.
Põhiküsimustes jäi arvamuse esitaja endiselt planeeringu suhtes negatiivsele arvamusele. Kuigi planeeringuga määratakse ehitamiseks nõuded ja tingimused, nii et Haava 2, 2a krundile planeeritud serverikeskusega kaasnev müra, õhusaaste, insolatsiooni mõjutused naaberkruntidele vastavad kehtivatele normidele, ei nõustu arvamuse esitaja planeeritava hoonega nimetatud asukohas.
Linnavalitsus esitab planeeringu maavanema järelevalvesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments