Nõva jahimehed kahtlustavad alasti meest metsakaamera varguses

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

mets

Riigimets. ARHIIV

Läänemaa jahimehed kahtlustavad alasti metsa vahel liikunud tundmatut meest kahe metsakaamera varguses, kirjutab Postimees.

Läänemaa Nõva jahipiirkonna jahimees Andres Heinroos ütles Postimehele, et jahimehed paigaldasid metsa kolm kaamerat, mille abil saab hoida silma peal ulukite liikumisel. Tänavu sügisel kadus metsast kaks kaamerat ning jahimehed kahtlustavad, et need viis minema 26. septembril kaamerapildile jäänud mees.

Sama mees on metsakaamerate ette jäänud ka varem. „Kolmas kaamera oli puu otsa niivõrd hästi ära peidetud, et seda ilmselt ei märgatud,” lausus Heinroos.

Kaamerate kadumisega seotud kahju ulatub paarisaja euroni. Politseile pole avaldust esitatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jass
8 aastat tagasi

Minu postitus kadunud…LE on ikka tase 🙂

kalle
8 aastat tagasi

see ju hull Andres …

Kohalik
8 aastat tagasi

No andmekaitseseaduseid tuleb LE lugeda küll 🙂 ,
pildil oleval isikul tasub kindlasti pöörduda kohtusse ! 🙂

sul
8 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

pole vist selgeks saanud mis banaani riigis elame,eks mine proovi maksta need riigi lõivud ja maksud,sama hea kohe raha puu alla visata,kord kohtunik jääkord advokaat,nii kuidas pappi pritsib kehastuvad kohe kohe umber ……..eriti Haapsalus ,naerunumber

Naljaga pooleks või nui neljaks?
8 aastat tagasi

Kõiki, kes on seisukohal, et mehel pole riideid seljas, võime koheselt pidada oma ametisse sobimatuks. Mina näen ka kahjuks alastiolijat. Aga kui pilt on võltsing?

kati
8 aastat tagasi

niimodi ei tohi ikka pilti lehte panna mina selle mehe asemel kes pildil on annaks asja kohtusse.jumala ausõna privaatsust pole lähed seenele tuleb pissi häda ja pilt kohe lehes et varastas kaamera see pissija kes pildil

järeldus
8 aastat tagasi
Reply to  kati

Tuleb enne metsa minekut vetsus käia!

herr+Ligi
8 aastat tagasi

ikka väga huvitavad sellid kolavad meil metsa vahel ringi 🙂

pikker
8 aastat tagasi
Reply to  herr+Ligi

See inimene on sõna otseses mõttes osa loodusest mitte nagu siin ühes artiklis kus inimesed karjuvad appi,kui linnas põtra näevad ja ei tea kuhu peitu pugeda või karjuvad,et kõik loomad ära hävitada!

o
8 aastat tagasi

Mees ei varastanud kaamraid vaid hävitas need kuna need häirisid ta privaatsust ja mark ka vahele jääda. Pealkiri on täielikult ebaloogiline.

Juku
8 aastat tagasi

Kohalik jahimees peibutab hunte!

aprill
8 aastat tagasi

Lumeinimene!

pikker
8 aastat tagasi

Isegi metsas pole enam privaatne!