Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Omavalitsusjuhtidel on kohalikesse maksudesse vähe usku

Uute kohalike maksude kehtestamine Läänemaa omavalitsusjuhtides entusiasmi ei tekita, pigem on nad seda meelt, et tulubaasi suurendamiseks tuleb leida teisi lahendusi. Läänemaa omavalitsustest ainsana ministeeriumile ideid pakkunud Lääne-Nigula vallavalitsus keskendus oma vastuses pigem ettevõtluse arendamise võimalustele ja seeläbi suurema tulu teenimisele.

Haapsalus kõlab „Tahkuna kaanon”

Multiinstrumentalist ja helilooja Rainer Jancis püüdis Tahkuna tuletorni jaoks kirjutatud heliinstallatsiooni „Tahkuna kaanon” vinüülplaadile ja esitleb seda koos saksofonist Maria Faustiga reedel Haapsalus. „„Tahkuna kaanon” oli minu jaoks üsna suur väljakutse,” tunnistas Jancis. „Kuna originaalteos on kirjutatud Tahkuna tuletorni mitut ruumi ühekorraga hõlmavaks installatsiooniks, tuli kõvasti vaeva näha, et omapärane tunnetus stereopilti valada.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments