Galerii: õpilased pidasid staadionil liiklusolümpiat

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28

 

Täna pidasid Läänemaa koolide õpilased Haapsalu staadionil liiklusolümpiat, kus said 13 erinevas punktis teada, kuidas ohutult liigelda.

Lisaks ohutule liiklemisele nii jala, ratta kui ka tõukerattaga ning raudtee ümbruses, said lapsed ka päästjatega koos tuld kustutada, teadmisi, kuidas ohutult merele minna, aga ka õppida sõrmele plaastrit panema ja proovida käepärastest vahenditest kanderaami valmistama. Lisaks jagasid politseinikud teadmisi internetis ohutust käitumisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
19 päeva tagasi

Kas te ikka seletate lastele, et see märk ⛔ kehtib ka jalgratturitele, elektritõukeratastele jne. ? Pidevalt tulevad lasteraamatukogu juurest algkooli poole täistuuridel tõuksid, raamatukogu nurgast keeratakse jalgratastega vanalinna poe poole sellise hooga. Milleks neid rattalube tehakse?