0

Galerii: Haapsalus peeti teist liiklusolümpiat

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu staadionil peeti täna politsei eestvõttel teist korda Läänemaa koolide 2. klasside liiklusolümpiat, kus osales ligi 220 last.

Lapsed pidid oma klassidega läbima tosin kontrollpunkti, kus tuli lahendada ülesandeid ja näidata oma teadmisi. Näiteks tuli sõita jalgrattaga vigursõitu, tunda ära liiklusmärke ja osata märgata liiklusohtlikke olukordi ja anda esmaabi. Räägiti ka metsa-, raudtee- ja tuleohutusest.

Osades punktides selgittai välja ka parimad ja päeva kokkuvõttes kulutati võitjaks Oru kool.

Fotod Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz