Haapsalus murti parklas sisse sõiduautosse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sel esmaspäeval, 21. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et Haapsalu linnas Metsa tänaval asuvas kortermaja parklas tungiti sisse lukustatud sõiduautosse, ütles Lääne Elule Haapsalu politseijaoskonna vanemuurija Terry Lukk.

“Autost varastati automakk Pioneer, autotolmuimeja, sularaha 25 eurot ja sporditarbeid. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 300 eurot,” rääkis Lukk.

Praegu on tegemist üksikjuhtumiga – Luki sõnul ei ole politseile viimasel ajal rohkem teateid selle kohta laekunud, et autodesse oleks sisse murtud ja sealt midagi varastatud.

“Palun inimestel alati politseid teavitada, kui nähakse autode ümber kahtlast tegevust või kummaliselt käituvad inimesi – katsuvad uksi, piiluvad sisse. Kunagi ei või teada, millised on nende inimeste plaanid, kes autode ümber ringi hiilivad,” pani Lukk inimestele südamele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments