Mihkel Nestor: Eesti inflatsioon on endiselt liiga kiire

Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik

Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik

Suures osas Euroopast on inflatsioon aeglustunud 2% lähedale. Seetõttu hakkab Euroopa Keskpank intressimäärasid alandades laenajate elu peagi lihtsamaks muutma. Kahjuks peavad Eesti tarbijad aga endiselt rinda pistma naabritest kiiremini kallinevate hindadega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
24 päeva tagasi

Kuidas siis nii inflatsioon suureneb ? Meie analüütikud hõiskasid aasta tagasi juba inflatsioon langeb,skt tõuseb,toiduannete hinnad stabiliseeruvad jne.
Kas tõesti Lääne Elul pole lehteruumi millegi muuga täita,kui kõrgepalgalsite kelbasti ajajatega ?
Lääne Elul on Nestor,Lucas jne. teistel meediaväljaannetel Stoicescku,Saks,Taro jne.kõik kõrge kvalifikatsiooniga,kõrgepalgalised selgeltnägijad !

kodanik
26 päeva tagasi

Pole hullu, kõik on hästi ja kannatada tuleb veel vaid mõni aasta, kuni rohepööre on ellu viidud. Meie valitsus, Eesti Pank ja rahandusministeerium on rahul.

Nimi
25 päeva tagasi
Reply to  kodanik

No see rohepööre võib ka ära jääda. Viimased uuringud ju näitavad et need rohepöörajad saavad järgmistel valimistel korralikult lutti ja euroopa teeb kannapöörde

kodanik
25 päeva tagasi
Reply to  Nimi

Väheusutav, et tuleb konservatiivne kannapööre. Liberastlikud sulid, kelle käes on enamuses Euroopa riikides võim, kasutavad ju kommunistide taktikat ning hakkavad vangi panema, kui ka vihakõneseadus ei aita.