Haapsalus ja Ristil mälestatakse küüditatuid

Lääne Elu

info@le.ee

Märtsiküüditamise mälestuspäev. Foto Malle-Liisa Raigla.

Märtsiküüditamise 75. aastapäeval kell 11 toimub mälestuspalvus Haapsalu Toomkirikus. Emaaltarile ristimiskabelis asetatakse lilled ja küünlad. Kõnelevad õpetaja Mart Salumäe ja Eesti Memento Liidu esindaja Arnold Aljaste.

Pärast mälestuspalvust asetatakse küünlad ja lilled ka Haapsalu vabadussõja mälestussamba jalamile.

Kell 13.30 mälestatakse küüditatuid Ristil, küüditatute mälestusristi Risti vana raudteejaama kõrval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments