Eesti filmid meelitasid publiku kinno

Graafik Andrus Rebane

Enim vaatajaid meelitasid mullu kinno uued Eesti filmid. „Eesti filmid Haapsalu publikule meeldivad,” ütles kino projektijuht Vendo Jugapuu.

Haapsalu kino kümne enim külastatud filmi hulka mahtus vaid kaks välismaist filmi: „Barbie” ja „Wonka”. Viimase vaadatavuse viis kõrgele see, et seda käisid vaatamas kooli- ja lasteaialapsed. „Barbie”, mis oli möödunud aasta maailma vaadatuim film, platseerus Haapsalu kino edetabelis alles neljandale kohale. „Oleksid „Suvitajad” maailma läinud, oleksid nad „Barbiet” edestanud,” ütles Jugapuu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsensuur kustutas
3 kuud tagasi

Sauna-porno on lakmuspaberiks, et väikese friikide seltskonna maitse ei lähe laiemale publikule peale. ”Tohutu edu” on tgl kunstlikult üles klopitud mull, ja see ka maksumaksja raha eest.

eksole
3 kuud tagasi

Eesti film on telelavastus. Kinos seda vaadata ei kannata. Eriti hull on lugu riigiabi toel tehtud filmidega. Vägisi üritatakse “suurt kunsti” teha. Välja tuleb üks piinlik ja kole telelavastus.

nii ja mõnikord naa
3 kuud tagasi

Ainult seepärast vaadatigi, et eesti film, võiks ära vaadata. Ega see ei näita veel filmi taset, mõttekust ega nauditavust.

tori
3 kuud tagasi

Elagu EKRE!

tase
3 kuud tagasi

kirjad sõgedate külast