Ettevõtjad kinkisid lasteaiale mänguväljaku

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

 

Täna andis ettevõtja Priit Aigro Haapsalu vanalinna lasteaedade uusimale rühmale, hoolekandekeskuses tegutsevale sõimerühmale sümboolselt üle mänguväljaku.

Tegelikult saab mänguväljak lasteaia hoovi püsti kevadel. Veidi aja eest käis Aigro lasteaias ja plaanis toetada seda kiige ja karusselliga. „Ära minnes tekkis idee, et äkki leiutame midagi juurde. Paar telefonikõne ja kahe päevaga suutsime koguda nii palju raha, et saime ühe elemendi veel juurde,” ütles Aigro.

Kui Aigro lasteaia juhtkonnale lisaelementi, suurt mängukompleksi tutvustas, tõi see direktoril Merily Loderaual ja majandusjuhatajal Hedi Polbergil pisara silmanurka.

Inseneriteenused OÜ eestvedamisel toetasid mänguväljaku rajamist EstTrans kaubaveod, Roosta puhkeküla, Tradilo, Uuemõisa autokeskus, Ilves Motors, Rannavesi Ehitus, Navix, Sisuvalem ja spordiklubi Hantel.

Kastani tänavale rajati sõimerühm tänavu kevadel lasteaiakohtade nappuse tõttu. Lasteaia hooviala täieneb tuleval kevadel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Omg
4 kuud tagasi

Nii tore!

Peeter
4 kuud tagasi

Miks tasuta

arnolld
4 kuud tagasi
Reply to  Peeter

Sest seal töötavad vanemad juhtivatel kohtadel , või noh , niite tõmbavad emapalgaga kodus olevad isendid ss .

Lea
4 kuud tagasi

Uskumatud, lihtsalt sõnatuks võtab.
Küll ikka mõnel on ikka andi.