Lääne Elu paberleht neljapäeval, 14. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Lumelükkamise tunnihinnad on tõusnud kosmilistesse kõrgustesse

Nii Lääne-Nigula vallas kui ka naaberomavalitsuses Haapsalus makstakse kohalike teede lumelükkamise eest sellist tunnihinda, millest mullu ei julgetud unistadagi. Noarootsi osavallas on Riguldi piirkonna teede lumest puhastamise tunnihind 192 eurot ning Haapsalu maapiirkonnas 172,8 eurot tunnis. Aasta tagasi sõlmitud hankelepingutes oli see töö poole odavam.

Anton Malmi: määratleme end keele kaudu

Haapsalu üldgümnaasiumi vilistlane, keeleteadlane Anton Malmi uurib häälikuid, sest see, kuidas me räägime, avab inimese olemust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
5 kuud tagasi

Mida Haapsalu veevärk kraaniveega tegi?!Rikutud!Võrdlesin paari päeva eest võetud veega.Nüüd on sogane,ja isegi keedetult tänase õhtu seisuga küll kloorimekk jääb suhu.Kui see ,,bakter,, oli kahjutu,miks siis ikkagi oli tarvis sekkuda?Keegi ,,käskis,, lihtsalt, ,,kõrgemalt,, poolt?Kus meeste oma pead on ka?Mispärast teha sedaviisi omadele inimestele?Puhas vesi on nüüd kadunud.

Prigul
5 kuud tagasi
Reply to  Anonüümne

Vastus: Greeni töö.

Uuno
5 kuud tagasi
Reply to  Anonüümne

Mida, mida, mina pole küll märganud, et kraanivesi rikutud ja ei kõlba juua.
Joon iga päev ja ei tunne mittemingit erilist maitset, ega värvust.

Prigul
5 kuud tagasi
Reply to  Uuno

Haapsalu ,,linn,, on suur.