Kuu lõpuks valmib Krahviaias madalseikluspark

Krahviaeda tuleb madalseikluspark. Foto: Malle-Liisa Raigla

Krahviaeda tuleb madalseikluspark. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tänavu valmib Haapsalu kaasava eelarve rahastusega kaks objekti: nii esikoha saanud Krahviaia madalseikluspark kui ka teisele kohale jäänud Uuemõisa välijõusaal.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul ei mahtunud Krahviaeda kunstikooli ja tenniseväljakute vahelisele alale atraktsioone rohkem kui 10 000 euro eest. Sealse puuderingi vahele on plaanitud 14 elemendist, kahest platvormist, kahest redelist ja trossil laskumisest koosnev madalseikluspark.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linnast
6 kuud tagasi

Kas selle rahaga ei saaks hoopis midagi praktilisemat teha, näiteks tänavaid parandada. Kus vanasti need seikluspargid olid, lapsed sõitsid ratastega ja jooksid, ronisid puude otsa, ehitasid onne, talvel sõitsid kelguga mäest alla ja suusatasid. Polnud liikumiseks mingeid seiklusparke vaja. Iga päev oligi seiklus! Pigem on asi ikka selles et tänapäeva lapsed on vati sisse topitud, ei tohi ega julgegi enam liikuda!

Niina
6 kuud tagasi

Külastan kindlasti lastega!!

...
6 kuud tagasi
Reply to  Niina

mõtetu, mine paraleppa või kooli juurde, samasugused seisavad seal, kedagi eriti pole kasutamas

Tõnu Parbus
6 kuud tagasi
Reply to  ...

Põhikooli madalseikluspargi vähese kasutuse üle kindlasti ei saa kurta. Vahetundide ajal lapsed valivad telefonis olemise asemel pigem liikumise seikluspargis ja ka peale tunde kasutatakse rada aktiivselt.
Suurepärane!

...
6 kuud tagasi
Reply to  Tõnu Parbus

Siis hästi ju, mõte oli, et milleks neid juurde teha, kui see pole nii äärmiselt vajalik. Pole ju ainulaadne, valikut on praegugi. Kindlasti on palju põletavamaid teemasid, kui selline pargike juurde lisada olemasolevatele. Aga inimesed on nii hääletanud, eks peab siis nii olema, kas nii?

Tõnu Parbus
6 kuud tagasi
Reply to  ...

Inimesed on hääletanud ja nii on, just…

...
6 kuud tagasi
Reply to  Tõnu Parbus

Lugesin, et mõned inimesed on küsinud, miks Posti tänava kordategemist hääletusse ei võeta, siis oleks ka ju inimesed on hääletanud ja nii on!?