Juhtkiri: tuulepargivastased pole leebunud

Lääne Elu

info@le.ee

Kas möödunud nädalal kukkunud tähtaeg ettepanekute esitamiseks Lääne-Nigula vallale, et minna edasi Risti tuuleparkide eriplaneeringuga, on vahefiniš teel tuuleparkide loomise ja roheenergia kasutuselevõtu teel, või järjekordne verstapost pikale venivas kohtusaagas, selgub mõne aja pärast.

Kõigepealt peavad vallaametnikud puhkustelt naasma ja ettepanekuid läbi töötama asuma. Südasuvel toimunud koosolek Ristil oli märkimisväärselt rahvarohke, mis näitab, et teema on endiselt aktuaalne. Oma arvamuse tuulepargi teemal esitasid vallale 16 inimest ja organisatsiooni. Kas neid ka kuulda võetakse, on iseküsimus. Vallavolikogu ei ole kohustatud arvestama ei volikogu komisjonide ega ka osavallakogude otsustega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvuslane
9 kuud tagasi

Me ei annagi alla!
Ja seda “valitsust” pole ka keegi valind, niisiis võitlus jätkub kuni päris inimesed saavad valitsusse ja päris ajakirjanikud ajalehte!

Segi
9 kuud tagasi
Reply to  Rahvuslane

Kuidas nüüd võimalik tuulepark valitsusega seotud on? Pigem ikka ettevõtlus siin taga. Teil kõik segamini nagu Kört-Pärtli särk.

kilekott
9 kuud tagasi
Reply to  Segi

Kas ”kliimaministeerium” jm rohehullus on ettevõtjate välja mõeldud või fanaatiliste rohe-utopistide poolt!

Vot siis
9 kuud tagasi

Võiks panna pealkirjaks hoopis, et tuulepargi arendajad pole leebunud:) Ajakirjandus peaks mõistma oma rolli paremini ja olema klikipealkirjades sisulisem.