Kauni Virtsu tiitli sai sadamakohvik

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsu sadamakohvik. Foto: Maris Raudsepp

Kauni Virtsu tiitli pälvis tänavu Virtsu sadamakohvik, mille letti kirjavad vanad fotod Virtsu muuseumi arhiivist.

Mullu septembris andis kolm aastat kohvikut pidanud Laur Linnupõld söögikohale uue ilme. „Siin ei olnud mingit küsimustki – väga ilus uus interjöör, lilled, pehmed toolid, mis seal rääkida,“ ütles Virtsu arenguseltsi liige ja Kauni Virtsu komisjoni esimees Raul Targamaa. Arenguseltsi esimees Jüri Mõniste märkis, et koht on käidav ja hubane, Virtsu visiitkaart.

Tänavu oli tiitlile kuus kandidaati, aga neli võttis oma kandidatuuri tagasihoidlikkusest tagasi. „Kaks jäi,“ märkis Targamaa. „Üks ridaelamu oli ka tore kandidaat, aga loobus.“

Kauni Virtsu esimese konkursi korraldas Virtsu arenguselts 2012. aastal, toona anti välja kolm tiitlit, üks neist Alexela tanklale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Geograaf
1 aasta tagasi

Jah, virtsulased ka läänlased! 🙂

Sügavkummardus
1 aasta tagasi

Suur tänu, Lääne Elu! Kui nüüd veel värskeid uudiseid Lihula mõisa anfilaadist ka peale tuleks, võiks elukesega juba üsna rahul olla : )

Sirje
1 aasta tagasi

Tegelikult pole ammu olnud lugusid Kirbla, Tuudi ja Vatla teemadel. Arenguruumi on, edu selleks. Kes tahab, võtab irooniana aga mõni võtab ka tõsiselt.