Politsei: Haapsalu naine sattus pettuse ohvriks

Lääne Elu

info@le.ee

5. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 45-aastaselt Haapsalu naiselt küsiti Facebooki kaudu rahalisi annetusi.

Pärast rahaülekandeid suhtles naine Facebookis ja WhatsAppis inimesega, kelle väitel oli annetusteks raha küsimine pettus ja et oma annetatud raha tagasi saada, küsiti naiselt taas raha ülekandmist. Tekitatud rahaline kahju on ligi 5000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
11 kuud tagasi

Miks netikelm on kehvem kollektiivsest kerjamisest? Täna surutake läbi meedia meile peale erinevaid annetus võimalusi. Mina pigem lohutan seda naist, kes aitas netikelmil maksta arveid ja elus edasi jõuda. Samas usun, et kunagi saab olema põrgus väga soe, sest kelme, kes kasutavad ära inimeste heasoovlikust põletatakse Põrgus. Huumoriga lähenedes, siis siin on üks maakera soojenemise põhjuseid.
Kahjuks on minugi tutvusrinkonnas neid 40+ naisi, kes on oma heasoovlikkusega nn. ämbrisse astunud. NB! Märkame neid inimesi ja ärme sõimame neid Lolliteks, sest nemad teevad ka head teatud moel!

julgelt
11 kuud tagasi

eks räägid endast.

Abc
11 kuud tagasi

Oli tegemist kõrge lääne sõjaväelasega,kes olles ajutistes raskustes palus raha,et oma unelmate daamile Haapsallu järgi sõita??

jah
11 kuud tagasi

oma valimiste valelubadustega tõmbasid kogu rahvast tillist

Tõnu
11 kuud tagasi

Aga sellest sõnagi, et kallid külalised Kastani poes etendust tegid.
Ei tohi.

Ahh
11 kuud tagasi
Reply to  Tõnu

mis seal toimus?

Uko
11 kuud tagasi

Iga päev räägitakse ja kirjutakse pettustest. Ja ikka mõni pole näinud-kuulnud. Ma ei saa aru, kus küll mõned elavad? Maaall vist?

Kõdu
11 kuud tagasi
Reply to  Uko

See pole nii must ja valge. Ka mina oleksin peaaegu lõksu langenud, sest pole rumalat sorti need kelmid, päris ajudega müügimehed ja psühholoogid, kui ausal teel raha teeniksid, usun, et päris edukad oleksid. Aaa noh mõnele meeldib pätt rohkem olla, põnev vist.

Napak
11 kuud tagasi
Reply to  Kõdu

“Lõksu langevad” ainult lihtsameelsed eluvõõrad.

kas
11 kuud tagasi
Reply to  Napak

lihtsameelsed või mitte, pettust ei õigusta miski.

Kõdu
11 kuud tagasi
Reply to  Napak

Asjatundmatu loosung. Te pole lihtsalt kokku puutunud veel ja ei sooviks ka seda teile.

En.
11 kuud tagasi
Reply to  Kõdu

Mõned inimesed hindavad oma vastupanuvõimet sugestioonile üle. Läbi aegade on olnud klassika, et aus kodanik läheb laadale täis rahakotiga, kuid naaseb tühjade käte või lombaka hobusega. Pärast katkub juukseid ja kirub ennast ise ka. Sest pätid ei rõhu tervele mõistusele vaid emotsioonidele. Emotsionaalne inimene valib kasvõi kajakallase, et ekrepõrgust pääseda või väitluses müügimehega mitte ‘valet’ vastust anda. Taibates, et tegu on müügimehega tasub toru kohe hargile visata. Postimees oskas kord oma rahalandi mu mobiiliarve külge haakida, kui lunijast vabanemiseks 2€-se (omateada vaid kuu kestva) tellimusega siiski soostusin.

pätte leidub
11 kuud tagasi
Reply to  Napak

“ainult” kindlasti mitte.