Jaanus Karilaid: energiahindade eest vastutab peaminister

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reformierakond on kasvanud suureks nagu eelajalooline roomaja, kelle väike pea jäi suurele kehale korralduste andmisega hätta ja kes täpselt enam aru ei saa, millega kõik ta jäsemed tegelevad. Roomajate saatus oli kurb. Peaministriparteil tuleb sellest õppida ja otsustada, kas surra välja või muutuda tegusamaks. Valju möirgamisega Eestit ähvardavast sõjast vaesuvat rahvast kaua ei hirmuta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hoopis
1 aasta tagasi

Reformierakond nüüd roomaja küll ei ole ja lollid nad ka ei ole. Pigem on nad nagu vähkkasvaja, mis riiki kui organismi kurnab ja selle kulul ise rõõmsalt elab.

Ploodu
1 aasta tagasi

Miks kõik keskerakonda sõimavad? Vanarahval oli mõte =Pata sõimab katelt,ühed mustad mõlemad. Kas kooliõpetus on meelest läinud?

Inimene
1 aasta tagasi

No see küll mõtetu jauramine.

Uhuuu
1 aasta tagasi

Hr Karilaid rahune nüüd maha, valimised on läbi, järgmine kord jälle.

Nojah
1 aasta tagasi

Viinamarjad on hapud.

martin, kaabuga
1 aasta tagasi

Karilaid, mida sa poed Kaja ees!

Kübe
1 aasta tagasi

Karilaid vana naljahammas ka 1 aprillil kildu rebimas. Lgp. Volikogu esimees, parem selgitage kuidas linna si.tast välja veate ja lõpetage teiste süüdistamine.

Imeline Eesti
1 aasta tagasi

Vähe sellest, et poliitik ei saa aru elektriruru korraldusest ja selle regionaalsest mõõtmest koos EL regulatsioonidega, siis ega valija on kahjuks samasugune ullike. Loll saab kirikuski peksa ja ega keskerakonna majandus- ja peaminister eriti teravad pliiatsid ei olnud. Kogu poliitiline tasand on kollektiivselt süüdi, et Eesti on banaanivabariik, koos kõrgema inflatsiooni ja hinnatõusuga riik, ostuvõimest rääkimata.

kes siis vastutas?????
1 aasta tagasi
Reply to  Imeline Eesti

Siis olid hinnad kõrged juba, kui karilaid valitses ja ratas istus peaministri toolis.

igatahes
1 aasta tagasi

lubades ee-l rahvast röövida röögatute elektri hindadega